Samenwerking in de eerste lijn en met de tweede lijn waarborgt de toekomst van de gezondheidszorg voor iedereen en tilt de zorg naar een hoger niveau.

Nieuws

Minder ziek door betere voeding

Publicatiedatum: 30-08-2018

Nieuw inzicht: bij aandoeningen zoals diabetes, depressie of een chronisch ontstoken dikke darm werkt gezond eten misschien wel beter dan medicijnen.

Waarom veel overwerken ongezond is

Publicatiedatum: 3-9-2018

Per week werken we drie uur méér dan in ons contract staat. Overwerken hoort er een beetje bij, is vaak de gedachte. Maar bijna de helft van de Nederlandse werknemers vindt dat overwerk hun leven negatief beïnvloed.

Wel of niet fit, zitten is slecht voor de gezondheid

Publicatiedatum: 11-09-2018

Zelfs fitte mensen lijken gezondheidsrisico’s te lopen bij veel zitten. Ook bij hen is er een relatie tussen sedentair gedrag (veel zitten) en diabetes type 2. Die relatie was al eerder aangetoond, maar blijkt nu dus ook te gelden voor mensen die regelmatig sporten en die als fit worden beschouwd.

PRIKPOST GELDERSE VALLEI

21 september 2018

De prikpost van het Ziekenhuis de gelderse Vallei is elke dag aanwezig. 
Openingstijden zijn van 8.30 uur tot 11.00 uur.
Voor bloedprikken en het inleveren van materiaal kunt u terecht op de 2e verdieping links van de trap. 

HANDTHERAPIE

21 maart 2015

Vanaf maart 2015 gaat het Handencentrum Midden Nederland uit Veenendaal spreekuur houden in het centrum. De tijden worden worden via de website bekend gemaakt    

Praktijik overgenomen

21 november 2016

1/10/2016 is de praktijk van Mw. Landman overgenomen door de huisartsenpraktijk van Mw. van Ballegooijen en Dhr. Meuwissen. Voor meer informatie:   Informatiebrief afscheid