Afspraak maken met huisarts S.P.M. Van Dinther

Nieuws van Medisch Centrum Kortenoord

Lees hier het laatste nieuws.

Beleid huisartsen i.v.m. Coronavirus

Publicatiedatum: 16-03-2020

 Beste Patiënt,

Vanwege het Coronavirus neemt ook het Medisch Centrum Kortenoord belangrijke maatregelen op advies van de NHG en LHV.

Vanaf maandag 16-03-2020 zien wij uitsluitend patiënten voor strikt noodzakelijke zorg. Dit betekent dat er tot nader order door de huisartsen geen controles of niet-dringende zaken meer worden uitgevoerd. Wel zullen de huisartsen proberen u zoveel te helpen via telefonisch contact of via Skype.  Diabetes- en bloeddrukcontroles bij de praktijkverpleegkundige worden ook uitgesteld. Afspraken bij de praktijkondersteuner-GGZ, worden -indien mogelijk- omgezet naar een telefonisch contact.

Dit alles doen wij om onze krachten zo goed mogelijk in te zetten in de strijd tegen het coronavirus maar ook om te voorkomen dat u onnodig wordt blootgesteld aan mogelijk besmettingsgevaar.

 Wij hanteren een deurbeleid. Om ervoor te zorgen dat mensen met klachten zonder overleg de praktijk bezoeken zit de praktijkdeur dicht. Bij de deur staat een telefoonnummer vermeld per praktijk voor toegang /overleg met de assistente. De assistente zal u bij akkoord binnenlaten.

 Heeft u geen klachten en wilt u informatie over het coronavirus, kijk dan op www.thuisarts.nl  of de website van het RIVM. Ook kunt u bellen met de corona-informatielijn tel. 0800-1351

 We vragen uw begrip voor deze situatie. We houden u op de hoogte, zodra er wijzigingen zijn in dit beleid.

 Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk T.J. de Haan tel. 0317- 413649

Huisartsenpraktijk N. Mels tel.0317-466411

Huisartsenpraktijk Meuwissen en van Ballegooijen tel.0317-415001

Huisartsenpraktijk Medin tel. 0317-143734

Minder ziek door betere voeding

Publicatiedatum: 30-08-2018

Nieuw inzicht: bij aandoeningen zoals diabetes, depressie of een chronisch ontstoken dikke darm werkt gezond eten misschien wel beter dan medicijnen.

Waarom veel overwerken ongezond is

Publicatiedatum: 3-9-2018

Per week werken we drie uur méér dan in ons contract staat. Overwerken hoort er een beetje bij, is vaak de gedachte. Maar bijna de helft van de Nederlandse werknemers vindt dat overwerk hun leven negatief beïnvloed.

Wel of niet fit, zitten is slecht voor de gezondheid

Publicatiedatum: 11-09-2018

Zelfs fitte mensen lijken gezondheidsrisico’s te lopen bij veel zitten. Ook bij hen is er een relatie tussen sedentair gedrag (veel zitten) en diabetes type 2. Die relatie was al eerder aangetoond, maar blijkt nu dus ook te gelden voor mensen die regelmatig sporten en die als fit worden beschouwd.

Prikpost Gelderse Vallei

 16 juli 2020

De prikpost van het Ziekenhuis de gelderse Vallei is elke dag aanwezig. 
Openingstijden zijn van 8.30 uur tot 10.00 uur. Voor bloedprikken en het inleveren van materiaal kunt u terecht op de 2e verdieping links van de trap. 

De prikpost is beperkt toegankelijk i.v.m. de aangepaste regels rondom het coronavirus.  Wij vragen u de richtlijnen van de huisartsenpraktijken op te volgen. 

Handtherapie

21 maart 2015

Vanaf maart 2015 gaat het Handencentrum Midden Nederland uit Veenendaal spreekuur houden in het centrum. De tijden worden worden via de website bekend gemaakt    

Praktijk overgenomen

21 november 2016

1/10/2016 is de praktijk van Mw. Landman overgenomen door de huisartsenpraktijk van Mw. van Ballegooijen en Dhr. Meuwissen. Voor meer informatie:   Informatiebrief afscheid

© Medisch Centrum Kortenoord 2020  |  Privacy Statement Webdesign: Web Made Easy

Delen